Actieve strategieën

ESG-geïntegreerde Research Enhanced Index-aandelenstrategieënOnze aandelen-ETF's op basis van REI-strategieën zijn ontwikkeld om te fungeren als bouwstenen voor een kernportefeuille en als aantrekkelijke alternatieven voor passieve fondsen.   Indexvolgend
risicoprofiel
Blootstellingen aan regio's, sectoren en beleggingsstijlen worden zorgvuldig gecontroleerd om een consistent lage tracking-error te realiseren.


   Streven naar
consistente alpha
Er worden aandelenspecifieke inzichten gebruikt om incrementele positieve meeropbrengsten te genereren die in de loop van de tijd toenemen.


   Solide
ESG-kader
Uitsluiting van controversiële sectoren wordt gecombineerd met actieve maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven en integratie binnen het gehele beleggingsproces.


   Beleggingsexpertise
 
Zeer ervaren portefeuillebeheerders worden ondersteund met inzichten van zeventig carrièreanalisten van over de hele wereld.


   (JREG) JPM Global Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF


Productpagina ►


(JREU) JPM US Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF


Productpagina ►


(JREE) JPM Europe Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF


Productpagina ►


(JREM) JPM Global Emerging Markets Research Enhanced Index Equity (ESG) UCITS ETF

Productpagina ►


Passieve strategieën

Opbouwen van bètablootstelling aan de Amerikaanse aandelenmarktDe vlaggenschipstrategie biedt beleggers toegang tot de prestaties van de Amerikaanse aandelenmarkt door het nauwgezet volgen van de Morningstar US Target Market Exposure (TME) Index(BBUS) JPMorgan ETFs (Ireland) ICAV - BetaBuilders US Equity UCITS ETF


Productpagina ►


(BBUD) JPMorgan ETFs (Ireland) ICAV - BetaBuilders US Equity UCITS ETF


Productpagina ►


Strategic/Alternative Beta

Streven naar een soepeler traject in de aandelenmarktenDe kernstrategie volgt de J.P. Morgan Diversified Factor Equity Index, waarvan de methodiek is ontworpen om een kernblootstelling aan de markt te bieden, met een beter risicogewogen rendement dan een naar marktkapitalisatie gewogen index.(JPGL) JPMorgan Global Equity Multi-Factor UCITS ETF


Productpagina ►


(JPUS) JPMorgan US Equity Multi-Factor UCITS ETF


Productpagina ►


Een solide ETF-platform


   

Gedreven door onderzoek
 Een geïntegreerde benadering van ETF-beleggen, waarbij kwantitatief onderzoek van wereldklasse wordt gecombineerd met solide portefeuillebeheer en een uitgebreid technologieplatform.


   

Gecommitteerd aan optimale uitvoeringWij maken gebruik van de mondiale kracht van het handelsteam van J.P. Morgan Asset Management voor nog meer diepgang en expertise voor ons ETF-aanbod.


   

Gericht op resultaten voor onze klantenEen reeks specialistische ETF-strategieën die specifiek zijn ontwikkeld om onze klanten te laten profiteren van de verbeterde liquiditeit, transparantie en lage kosten van ETF-beleggen.


   

Onze ETF-strategieën

   

ETF-startpagina


Een overzicht van onze ETF-strategieën, -inzichten en -trainingen.Terug ►
   

Alternatievebètastrategieën


Onze producten zijn ontwikkeld om op systematische, liquide en transparante wijze de niet-gecorreleerde rendementsstromen en verbeterde portefeuillediversificatievoordelen van alternatieve strategieën aan te bieden aan een breed scala aan beleggers.


Meer informatie ►
   

Vastrentend


Wij bieden beleggers tegen lage kosten liquide toegang tot een reeks innovatieve obligatie- en cashstrategieën


Meer informatie ►
     
 0903c02a8263ad91