Our ETF strategies

   

Fixed Income


We provide investors with liquid, low cost access to a range of innovative bond and cash strategies


Explore ►
   

Alternative Beta Strategies


Our products are designed to bring the uncorrelated return streams and enhanced portfolio diversification benefits offered by alternative strategies to a wide range of investors in a systematic, liquid and transparent way.


Explore ►
   

ETF Education


We aim to empower better investment decisions through unique insights and proprietary research across our range of ETF products.


Read on ►
     

A robust ETF platform


   

Driven by researchAn integrated approach to ETF investing combining world class quantitative research with robust portfolio management and an extensive technology platform.


   

Committed to best executionTaps into the global strength of J.P. Morgan Asset Management’s trading team, bringing a further depth of expertise to our ETF range.


   

Focused on client outcomesA range of specialist ETF strategies specifically designed to help our clients benefit from the enhanced liquidity, transparency and low costs of ETF investing.


   


Actief

Ultra-Short IncomeOnze ultra-kortelooptijdstrategieën maken gebruik van de conservatieve filosofie van het J.P. Morgan Global Liquidity Team om te streven naar aantrekkelijke inkomsten. Tegelijk richten ze zich op actief kredietrisicobeheer om voor stabiele returns te zorgen, zelfs in uitdagende omgevingen.(JPST) JPMorgan ETFs (Ireland) ICAV - USD Ultra-Short Income UCITS ETF

JPST streeft naar het leveren van actuele inkomsten binnen een laag risicokader door te beleggen in een gediversifieerde portefeuille van in USD luidende investment grade bedrijfs- en gestructureerde obligaties met vaste en variabele rente en korte looptijden, terwijl het de krediet- en duration-exposure actief beheert.Productpagina ►


(JEST) JPMorgan ETFs (Ireland) ICAV – EUR Ultra-Short Income UCITS ETF

JEST streeft naar het leveren van actuele inkomsten binnen een laag risicokader door te beleggen in een gediversifieerde portefeuille van in EUR luidende investment grade bedrijfs- en gestructureerde obligaties met vaste en variabele rente en korte looptijden, terwijl het de krediet- en duration-exposure actief beheert.Productpagina ►


Corporate Bond Research Enhanced IndexGebouwd op de schaalgrootte en breedte van ons krediet-researchplatform, streven deze actief beheerde bedrijfsobligatie-ETF’s naar meerrendementen tegen een met de index vergelijkbaar risico, in een kostenefficiënt ETF-bundelproduct.(JREB) JPM EUR Corporate Bond Research Enhanced Index UCITS ETF

JREB maakt gebruik van eigen kredietonderzoek om in EUR luidende bedrijfsobligaties met investment grade in beeld te brengen die aantrekkelijk zijn op een risicogecorrigeerde basis. Het doel is om niet-gecompenseerde risico’s in de bedrijfsobligatiemarkten te vermijden en op lange termijn beter te presteren dan de Bloomberg Barclays Euro Corporate Index.Productpagina ►


(JRUB) JPM USD Corporate Bond Research Enhanced Index UCITS ETF

JRUB maakt gebruik van eigen kredietonderzoek om in USD luidende bedrijfsobligaties met investment grade in beeld te brengen die aantrekkelijk zijn op een risicogecorrigeerde basis. Het doel is om niet-gecompenseerde risico’s in de bedrijfsobligatiemarkten te vermijden en op lange termijn beter te presteren dan de Bloomberg Barclays US Corporate Bond Index.


Productpagina ►


(JR15) JPM EUR Corporate Bond 1-5 yr Research Enhanced Index UCITS ETF

JR15 maakt gebruik van eigen kredietonderzoek om in EUR luidende kortlopende bedrijfsobligaties met investment grade in beeld te brengen die aantrekkelijk zijn op een risicogecorrigeerde basis. Het doel is om niet-gecompenseerde risico’s in de bedrijfsobligatiemarkten te vermijden en op lange termijn beter te presteren dan de Bloomberg Barclays Euro Corporate 1-5 year Index.


Productpagina ►


Passief

BetaBuildersOnze Betabuilder-fondsen bieden beleggers tegen lage kosten liquide bèta-exposure naar staatsobligaties met korte looptijden, dit als defensieve portefeuilleallocatie om het aandelenrisico in evenwicht te brengen, of om de rentegevoeligheid te verminderen.(JE13) JPMorgan ETFs (Ireland) ICAV - BetaBuilders EUR Govt Bond 1-3 yr UCITS ETF

JE13 streeft naar het bieden van deelname aan het rendement van obligaties luidend in EUR die zijn uitgegeven door overheden van landen uit de eurozone, met een looptijd van 1 tot 3 jaar.


Productpagina ►


(JU13) JPMorgan ETFs (Ireland) ICAV – BetaBuilders US Treasury Bond 1-3yr UCITS ETF

JU13 biedt beleggers toegang tot het rendement van kortlopende staatsobligaties luidend in USD, door het nauwkeurig volgen van de J.P. Morgan Government Bond Index United States 1-3 Year.


Productpagina ►(BBEG) JPM BetaBuilders EUR Govt Bond UCITS ETF

BBEG biedt beleggers toegang tot de prestaties van in euro luidende staatsobligaties over de volledige rentecurve door het nauwgezet volgen van de J.P. Morgan EMU Government Bond Index.


Productpagina ►


(BBTR) JPM BetaBuilders US Treasury Bond UCITS ETF

BBTR biedt beleggers toegang tot de prestaties van in dollars luidende staatsobligaties over de volledige rentecurve door het nauwgezet volgen van de J.P. Morgan Government Bond Index United States.


USD (acc) - Productpagina ►
GBP Hedged (acc) - Productpagina ►(BBIL) JPM BetaBuilders US Treasury Bond 0-1 Yr UCITS ETF

BBIL biedt beleggers toegang tot het rendement van in dollars luidende staatsobligaties door het nauwgezet volgen van de ICE 0-1 Year US Treasury Securities Index.


Productpagina ►

 

Strategische/Alternatieve Bèta

Opkomende marktenDeze vastrentende strategie biedt deelname aan het return- en rentepotentieel van schuldpapier van opkomende markten, terwijl tegelijkertijd de liquiditeit wordt versterkt en de landen- en kredietrisico-allocaties worden verbeterd ten opzichte van traditionele, naar marktkapitalisatie gewogen benchmarks.(JPMB) JPMorgan ETFs (Ireland) ICAV - USD Emerging Markets Sovereign Bond UCITS ETF

De vastrentende strategie van JPMB biedt deelname aan het return- en rentepotentieel van schuldpapier van opkomende markten, terwijl tegelijkertijd de liquiditeit wordt versterkt en de landen- en kredietrisico-allocaties worden verbeterd ten opzichte van traditionele, naar marktkapitalisatie gewogen benchmarks.


USD (dist) - Productpagina ►
EUR Hedged (acc) - Productpagina ►

Onze ETF-strategieën

   

ETF-startpagina


Een overzicht van onze ETF-strategieën, -inzichten en -training.Terug ►
   

Alternatieve bètastrategieën


Onze producten zijn ontwikkeld om op systematische, liquide en transparante wijze de niet-gecorreleerde rendementsstromen en verbeterde portefeuillediversificatievoordelen van alternatieve strategieën aan te bieden aan een breed scala aan beleggers.


Verkennen ►
   

ETF-training


Wij willen betere beleggingsbeslissingen mogelijk maken door middel van unieke inzichten en eigen onderzoek binnen onze reeks ETF-producten.

Verder lezen ►
     
 0903c02a8263adb2