De Market Insights-publicaties van J.P.Morgan Asset Management bieden beleggers een betrouwbare bron van actuele marktinzichten en economische inzichten. Deze reeks bieden we verspreid over de wereld aan in 25 landen en 10 talen, en voorziet klanten van bruikbare marktgerelateerde en economische perspectieven. Daarmee vormt de Market Insights-reeks een factor die het verschil maakt. De reeks biedt een compleet scala aan informatie, inzichten en commentaren en is verkrijgbaar in uiteenlopende opzetten.

Wekelijks marktoverzicht

Begin uw week met onze samenvatting van recente marktbewegingen, economische ontwikkelingen, en een vooruitblik op de komende week.
 

Bijgewerkt elke maandag

Downloaden

Guide to the Markets

Kwartaal Overzicht Grafieken

4e kwartaal 2014

Onze populaire Guide to the Markets illustreert een breed scala van marktgerelateerde en economische trends en statistieken door middel van duidelijke overzichtelijke grafieken.
 

Downloaden

Kwartaalperspectief

4e kwartaal

In het kwartaalperspectief wordt gebruik gemaakt van grafieken en modellen uit de Guide to the Markets om de huidige marktsituatie te illustreren. Het voorziet in aanknopingspunten voor een discussie met klanten door ontwikkelingen in verschillende markten samen te voegen tot een inzichtelijk verhaal.
 
De thema’s van dit kwartaal

  • Stad en land afzoeken naar inkomsten
  • Toenemende verschillen in monetair beleid: een sleutelkenmerk van het beleggingslandschap?
  • Sleutelfactoren voor de toekomst van de opkomende markten
  • Slaat Abenomics de bal mis?
  •   
Downloaden

Webconferences

Luister naar onze Q4 2014 webconference met onze global market strategist


Q4 2014 webconference met Vincent Juvyns
Herhaal de Nederlandse versie

Q4 2014 webconference met Stephanie Flanders
Herhaal de Engelse versie

WorldView

Derde kwartaal 2014

In deze driemaandelijkse publicatie proberen we duidelijkheid te scheppen door de grote trends te analyseren die aan de basis liggen van de wereldwijde beleggingsomgeving en door zowel de kansen als de risico’s voor langetermijnbeleggers te belichten.
 

Downloaden

Maak kennis met het team

Een introductie van onze Market Insights-strategen.

 

Downloaden