Nieuws

Voor het laatste nieuws en aankondigingen van J.P. Morgan Asset Management

 

5 OCT 09

Tien redenen om te beleggen in Azië

De marktrendementen van de afgelopen tijd hebben beleggers alert gemaakt op de kansen die bestaan in de Aziatische markten. Hier geven we u tien redenen om uw blik op het Verre Oosten gericht te blijven houden.
Lees meer

5 OCT 09

Converteerbare obligaties: het beste van twee werelden

De basisstructuur van converteerbare obligaties (‘convertibles’) vormt een combinatie van een instrument voor vastrentende waarden met een aandelenoptie.
Lees meer

5 OCT 09

Opkomende markten: te groot om te negeren?

In een tijd waarin beleggers hun wonden nog aan het likken zijn en vraagtekens zetten bij hun risicobereidheid, geloven wij dat aandelen in opkomende markten een te grote categorie vormen voor beleggers om te negeren.
Lees meer

5 OCT 09

Kansen in de grootste aandelenmarkt ter wereld

De Verenigde Staten vormen de grootste aandelenmarkt ter wereld en zijn de thuishaven van veel van de sterkste en meest innovatieve bedrijven wereldwijd.
Lees meer

2 juli 2009

De kracht van ons analistenteam erkend in het Thomson Reuters Extel Survey van 2009

Het Thomson Reuters Extel Survey van 2009 onderstreepte eens te meer de Europese onderzoekscapaciteiten van J.P. Morgan Asset Management. Van de 2610 analisten die waren opgenomen in het onderzoek, namen onze analisten de eerste en derde plaats in beslag binnen de categorie Leading Pan-European Fund Management Individual.
Lees meer

Wijziging van naam, beleggingsdoelstelling, beleggingsbeleid, beleggers - en risicoprofiel

Met ingang van 15 juni 2009 zal de naam van het Compartiment JPMorgan Funds – Middle East Equity Fund worden gewijzigd in het JPMorgan Funds – Emerging Middle East Equity Fund. Daarnaast zullen de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid, het beleggersprofiel en het risicoprofiel van het Compartiment worden gewijzigd teneinde te verduidelijken dat het Compartiment uitsluitend zal beleggen in de opkomende markten van het Midden-Oosten.
Lees meer

20 Jan 2009

JPMorgan Investment Funds - Income Opportunity Fund

Neem een van de meest gerespecteerde namen in fondsbeheer, hanteer een beproefd beleggingsproces op basis van diepgaand onderzoek en voeg daar analyses door experts op het gebied van vastrentende waarden aan toe. Het resultaat: het JPM Income Opportunity Fund. Een nieuw type fonds dat ontworpen is om sterke rendementen te realiseren over de gehele marktcyclus.
Lees meer

20 Jan 2009

JPMorgan Funds - Global Convertibles Fund

Een belegging in converteerbare obligaties kan een winnende mix blijken te zijn
Lees meer

20 Jan 2009

JPMorgan Investment Funds - Global High Yield Bond Fund

Hoog tijd om te beleggen in high yield bonds
Er lijkt te massaal verkocht te zijn op de markt, waardoor deze nu aantrekkelijk kan zijn voor beleggers.
Lees meer