Onze ETF-strategieën

   

Vastrentende waarden


Wij bieden beleggers liquide, voordelige toegang tot een reeks innovatieve obligatie- en cashstrategieën


Verkennen ►
   

Alternatieve bètastrategieën


Onze producten zijn ontwikkeld om op systematische, liquide en transparante wijze de niet-gecorreleerde rendementsstromen en verbeterde portefeuillediversificatievoordelen van alternatieve strategieën aan te bieden aan een breed scala aan beleggers.


Verkennen ►
   

Aandelen


Wij brengen een schat aan aandelenexpertise naar de wereld van ETF-beleggen: wij bieden liquide oplossingen tegen lage kosten, waarbij wij gebruikmaken van al onze onderzoeken en inzichten.Verkennen ►

     

Ultra-Short Income ETFs


Onze ultra-kortelooptijdstrategieën streven naar aantrekkelijke inkomsten, terwijl ze zich tegelijk richten op actief kredietrisicobeheer om voor stabiele returns te zorgen, zelfs in uitdagende omgevingen. Lees meer over onze Ultra-Short Income ETF’s ►
Global ETF Study 2019

De visie van professionele beleggers op ETF’s en de toekomstige allocaties

Meer lezen ►


ETF-training

Wij willen betere beleggingsbeslissingen mogelijk maken door middel van unieke inzichten en eigen onderzoek binnen onze reeks ETF-producten.

Meer lezen ►


Onze populairste inzichtenAandelenklassen met valutahedging
 

J.P. Morgan Asset Management biedt aandelenklassen met valutahedging in een aantal van zijn ‘exchange-traded funds’ (ETF’s) om de impact van wisselkoersmutaties op de beleggingsrendementen te beperken.

Leestijd zes minuten ►


Actieve managers en de groei van ETF’s in Europa

Een Q&A met Bryon Lake, hoofd Internationale ETF’s, over de grote thema's rond het ETF-aanbod van J.P. Morgan en over wat actieve ETF’s voor Europa betekenen.


Leestijd vier minuten ►Een robuust ETF-platform


   

Door onderzoek gestuurd
 Een geïntegreerde benadering voor ETF-beleggingen die eersteklas kwantitatief onderzoek combineert met robuust portefeuillemanagement en een uitgebreid technologisch platform.


   

Gecommiteerd aan de beste uitvoeringMaakt gebruikt van de wereldwijde kracht van het handelsteam van J.P. Morgan Asset Management, wat zorgt voor extra diepgang in de expertise voor onze ETF-reeks.


   

Gericht op resultaten voor
cliëntenEen reeks gespecialiseerde ETF-strategieën die speciaal zijn ontwikkeld om uw cliënten te laten profiteren van de versterkte liquiditeit, transparantie en lage kosten van ETF-beleggen.


   

 
Material ID: 0903c02a82381dae 

Activity ID: 65394