De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen en het is mogelijk dat beleggers niet het volledige belegde bedrag terugkrijgen.


Verbeterde diversificatie in het gehele spectrum aan beleggingscategorieën
Of u nu op zoek bent naar regelmatige inkomsten, of meer evenwichtige groei via een macro-thematische benadering: onze flexibele multi-asset fondsen bieden toegang tot zeer gediversifieerde portefeuilles, beheerd door een groot en toegewijd team van multi-asset experts. Zij worden gesteund door het geheel aan mondiale middelen van J.P. Morgan Asset Management.

Multi-asset fondsen kunnen beleggen in een breed scala van beleggingscategorieën. Deze kunnen onder meer omvatten: aandelen, staatsobligaties, investment grade-obligaties, high yield-obligaties en cash.

Er zijn verschillende soorten multi-asset fondsen om uit te kiezen:


  • Sommige fondsen kunnen zich richten op het beter presteren dan een vaste benchmark.
  • Andere kunnen streven naar een zo hoog mogelijk rendement voor het totale genomen risico.
  • Sommige genereren rendementen die zijn gericht op specifieke resultaten, zoals inkomsten of groei.

Profiteer van specialistische expertise en bewezen resultaten in alle beleggingscategorieën
De missie van ons Multi-Asset Solutions Team is om beleggers te helpen om de uitdagingen te overwinnen die samenhangen met een steeds complexere en onderling verbonden wereld. Al onze multi-asset fondsen profiteren van:


  • Een wereldwijd geïntegreerd netwerk van meer dan 80 toegewijde multi-asset beleggingsspecialisten.
  • Een gemeenschappelijk beleggingsproces op basis van grondig onderzoek en wereldwijde integratie.
  • Een geschiedenis van meer dan 45 jaar van leiderschap en innovatie in alle marktcycli.

Bron: J.P. Morgan Asset Management. Maart 2018.


Diversificatie biedt geen garantie voor beleggingsrendementen en sluit het risico van verlies niet uit.


     

JPMorgan Investment Funds - Global Income Fund


Toegang tot onze beste inkomstenideeën, op een wereldwijde schaal


Het fonds streeft ernaar om regelmatige inkomsten te genereren door hoofdzakelijk te beleggen in een portefeuille van inkomsten genererende effecten, wereldwijd, en door gebruik te maken van afgeleide financiële instrumenten. Het biedt een consistente en aantrekkelijke inkomstenstroom en de mogelijkheid van vermogensgroei door zich alleen te richten op de beste inkomstenbronnen wereldwijd.

Onze multi-asset oplossingen


   


JPMorgan Investment Funds - Global Macro Opportunities Fund
Toegang tot onze beste macro-thematische ideeën, binnen een risicobewust kader.


Het fonds streeft naar een sterkere vermogensgroei dan die van zijn liquide benchmark door wereldwijd hoofdzakelijk te beleggen in effecten, zo nodig door gebruik te maken van afgeleide financiële instrumenten.


Het streeft naar positieve rendementen in uiteenlopende marktomstandigheden, door in te spelen op de rendementskansen die voortkomen uit wereldwijde economische trends.


   


JPMorgan Investment Funds – Global Income Fund
Het JPMorgan Investment Funds – Global Income Fund belegt in meer dan 50 markten en meer dan 10 beleggingscategorieën, om zo te streven naar regelmatige inkomsten en het potentieel op kapitaalwinst. De beleggingsdoelstelling van het fonds is om regelmatige inkomsten te leveren door hoofdzakelijk te beleggen in een portefeuille van inkomsten-genererende effecten, wereldwijd, en door gebruik te maken van afgeleide financiële instrumenten.

   


JPMorgan Investment Funds – Global Income Conservative Fund
De beleggingsdoelstelling van het fonds is om regelmatige inkomsten te leveren door hoofdzakelijk te beleggen in een conservatief samengestelde portefeuille van inkomsten-genererende effecten, wereldwijd, en door gebruik te maken van afgeleide financiële instrumenten.


Het streeft naar positieve rendementen in uiteenlopende marktomstandigheden, door in te spelen op de rendementskansen die voortkomen uit wereldwijde economische trends.
   

JPMorgan Investment Funds - Global Macro Opportunities Fund


Toegang tot onze beste wereldwijde macro-thematische ideeën, binnen een risicobewust kader


Het fonds streeft naar een sterkere vermogensgroei dan die van zijn liquide benchmark door wereldwijd hoofdzakelijk te beleggen in effecten, zo nodig door gebruik te maken van afgeleide financiële instrumenten. Het fonds richt zich op positieve rendementen in verschillende marktomstandigheden door in te spelen op de rendementskansen gecreëerd door wereldwijde economische trends.

 Risico van kapitaalverlies


e34b4540-e190-11e6-a58e-005056960c8a