J.P. Morgan Asset Management:
een sterke, wereldwijde beheerder van beleggingsfondsen


Kies J.P. Morgan Asset Management

J.P. Morgan Asset Management heeft een krachtige basis in de vorm van de middelen van JPMorgan Chase & Co, een wereldwijde financiële dienstverlener met een bestaan van meer dan 180 jaar, een sterk gevoel voor traditie, en een lange geschiedenis van toonaangevende prestaties.

Wij beleggen al meer dan honderd jaar voor onze klanten. In de loop der tijd hebben we een wereldwijd netwerk gecreëerd van lokaal gevestigde beleggingsprofessionals die USD 1.559,7 miljard* beheren, verspreid over alle belangrijke beleggingscategorieën (per 30 juni 2015).

J.P. Morgan Asset Management beschikt over 942 beleggingsprofessionals**, die verspreid over de wereld werken in lokale markten. Wij hebben beleggingsteams die werken in meer dan 30 verschillende landen in de Verenigde Staten, EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), Azië en Japan, met drie grote beleggingscentra in New York, Londen en Hongkong.


Een uitgebreide reeks beleggingsfondsen

J.P. Morgan Asset Management biedt een breed assortiment van beleggingsfondsen om aan al uw wensen te kunnen voldoen. Van wereldwijde aandelenfondsen, fondsen die zich richten op één enkel land, themafondsen en staatsobligatiefondsen, tot en met fondsen gericht op schuldpapier uit opkomende markten, traditionele fondsen en total- en absolute return fondsen.


Ons diepgaande, brede aanbodInnovatie staat centraal in onze activiteiten

Onze geschiedenis heeft ons een bijzondere drijfveer bezorgd om nieuwe markten te verkennen. Zo waren we via ons bedrijfsonderdeel JF Asset Management een van de eerste beleggingsbeheerders met een lokale vestiging in Azië. Ook behoorden we tot de eersten die de mogelijkheden in alternatieve beleggingscategorieën onderkenden. We verruimden onze mogelijkheden op dat gebied met de overname van de toonaangevende hedgefund-groep Highbridge Capital Management.


Waarom beleggen in fondsen beheerd door J.P. Morgan Asset Management?


De behoefte van onze klanten is groots en divers

 

* Bron: J.P. Morgan Asset Management, inclusief Investment Management en Private Banking. 
** Bron: J.P. Morgan Asset Management. Juni 2015.