Belangrijke informatie voor beleggers - in capaciteit beperkte fondsen

Om de belangen van beleggers te beschermen, kan J.P. Morgan Asset Management (Europe) in voorkomende gevallen het fondsvermogen limiteren. Deze situatie kan zich voordoen wanneer de fondsmanager vindt dat verdere groei van het fondsvermogen een significante impact heeft op de performance van het fonds.

Normaal gesproken doet deze situatie zich eerder voor bij fondsen met een heel specifiek beleggingsdoel en een zeer geconcentreerde portefeuille, maar er kunnen zich ook andere situaties voordoen waardoor de capaciteit van het fonds gelimiteerd wordt.

Hieronder vindt u een overzicht van alle J.P. Morgan Asset Management fondsen met een beperkte capaciteit op dit moment:

Fondsnaam Status Datum Informatie
JPMorgan Funds - Europe Equity Absolute Alpha Geen nieuwe inschrijvingen mogelijk* 13.02.2015  Zie hieronder disclaimer
JPMorgan Funds - Europe Equity Plus Fund Geen nieuwe inschrijvingen mogelijk* 20.10.2014  Zie hieronder disclaimer
JPMorgan Funds - US Small Cap Growth Fund Heropend 04.08.2014  
JPMorgan Funds - ASEAN Equity Fund Heropend 10.02.2014  
JPMorgan Funds - Asia Pacific Income Fund Heropend 27.08.2013  
JPMorgan Funds - US Smaller Companies Fund Geen nieuwe inschrijvingen mogelijk 05.04.2013  
JPMorgan Funds - Emerging Markets Equity Fund Heropend 16.01.2013  


Disclaimer
* Om de instroom van kapitaal naar het fonds verder te reduceren, zal de Beheermaatschappij alleen nog transacties van bestaande aandeelhouders accepteren die maximaal EUR 1 miljoen (of het equivalent daarvan in andere valuta) bedragen per dag. Dit maximum inschrijvingsbedrag zal tot nader order van kracht zijn.

JPMorgan Funds - Europe Equity Plus Fund - De effectieve datum is vrijdag 6 februari 2015 per het einde van de handelsdag.

JPMorgan Funds - Europe Equity Absolute Alpha – De effectieve datum is vrijdag 13 februari 2015 per het einde van de handelsdag.